Аліна Гросу відправилась на Новий рік в Карпати, прихопивши з собою молодого хлопця.

Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу та епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу Гросу показала фанатам свого бойфренда.

2020-ий рік став для співачки непростим – вона пережила розлучення. Аліна розійшлась зі своїм чоловіком Олександром через пів року після розкішного весілля в Італії. Казка виявилася недовгою через банальну причину - чоловік зрадив Аліну.

Повернувшись з Росії додому, Аліна Гросу почала зніматися в кіно і продовжує випускати нові хіти. А наприкінці року вона вирішила трохи розслабитися і подалась в Карпати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Про це співачко повідомила своїм фанатам в Insta Stories

"Я вирішила сумістити приємне з корисним і поїхати відпочити в Буковель та заодно виступити тут на Новий рік", - розповіла Аліна Гросу.

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Також Аліна Гросу розмістила в Insta Stories нові відео з Буковелю. На кадрах поряд зі співачкою постійно знаходиться невідомий молодий чоловік. Вона спочатку намагалась "замаскувати" його обличчя:

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Однак, захопившись розвагами, Аліна вже не приховувала обличчя хлопця і його можна роздивитись на веселих відео:

Супутником Аліни Гросу виявився актор Роман Полянський - зірка російського кінематографа та театру.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, кому зобов'язана своєю кар'єрою

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу розповіла про плани на 2021 рік