Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Так, цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у соцмережі новорічною затишною фотографією. В кадрі співачка позує зі своєю найкращою подругою, дружиною Позитива – Ганною Завгородньою. Дівчата сидять на дивані на тлі ошатної ялинки і тримають у руках святкові страви.

У підписі до фото Каменських розповіла, які страви поставить на новорічний стіл.

"Мій святковий стіл на Новий Рік 🎄 Новорічна ніч особлива у всьому. Тому я вирішила дозволити собі особливу для мого раціону їжу 😋 В цей Новий Рік мені так захотілося приготувати всі ті страви, які готували ще наші мами і бабусі - оселедець під шубою, олів'є, салат з крабовими паличками, пюре з холодцем і хріном 🤤

Але також я обов'язково приготую мексиканські страви – мій улюблений соус гуакамоле і кесаділья з різними начинками 🥰 До речі, на моєму телеграм-каналі я поділилася з вами десятьма класними рецептами - ПП-салату, дуже смачного десерту та іншими 😘 А ви, дівчатка, що будете готувати? Щось класично новорічне або незвичайне?" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських з'явилася вся в золоті і показала сюрприз: "Кайфоніть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських зворушливо попросила про допомогу: "Давайте всі разом". Співачка стала амбассадором благодійного фонду "Таблеточки", який займається допомогою онкохворим дітям.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських вирішила випустити святковий влог разом зі своєю найкращою подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою.