Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" похвалилася неймовірної "краси" макіяжем на відео в своїх Insta Stories. В кадрі у Нікітюк дуже широкі чорні брови, неприродний рум'янець, блакитні тіні на очах і чорний великий рот.

Варто зазначити, що такого незвичайного ефекту на обличчі 33-річна телезірка домоглася за допомогою нової Instagram-маски. На відео вона поцікавилася у підписників, який макіяж вони планують собі робити на Новий Рік.

"Дівчатка, ви вже придумали собі новорічний макіяж? Я ось так буду", - з часткою самоіронії сказала Леся.

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після актриси Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захотіла збільшити "новорічні кульки" перед "Холостячкою": "Яким віддають перевагу хлопці?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою": "Шалена Лесяантриця".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк після розваг у ванні влаштувала застілля з подругою: "А п'єш ти... походу п'єш".