Відома російська співачка з українським корінням Наташа Корольова є активною користувачкою соціальної мережі Instagram.

На своїй сторінці 47-річна зірка публікує різні відео і фото з собою, своїми друзями і родичами, а також ділиться думками з мільйоною армією фанатів.

Не так давно артистка, яка пробачила зраду свого чоловіка Тарзана, поділилася в Insta Stories дуже пікантними новорічними знімками з останньої фотосесії. У кадрі заслужена артистка РФ позує біля ялинки в короткій чорній сукні, колготках у сіточку і кокошнику, який також часто використовує Оля Полякова в концертних образах.

"З наступаючим! Мій образ чорної снігуроньки!"- підписала спокусливі кадри Корольова.

Наташа Корольова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наташа Корольова, скріншот з Insta Stories

Наташа Корольова, скріншот з Insta Stories

Крім того, співачка залишила посилання на свою нову пісню під назвою "З новим роком". Так, 30 грудня на YouTube з'явився святковий кліп, який був знятий за участю дитячого колективу "ХИТрюшки" та Наташі Корольової.

Нагадаємо, Наташа Корольова відійшла від зради Тарзана і зробила несподіване зізнання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова вперше розповіла про "дивацтва" їх з Тарзаном сина: "Намагалася заборонити йому".

Також портал Знай.uа писав, що Тарзан погнався за Корольовою в Африку, щоб просити вибачення: "Начебто прожарили".