Міла Кузнєцова анонсувала новорічний захід, не забувши при цьому прорекламувати і свої груди.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала новою рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини від природи 13-ий розмір грудей. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Напередодні Нового року пишногруда українка вирішила заохотити своїх фанатів відвідати святковий захід - новорічні гуляння в стилі книг і фільмів про Гаррі Поттера, які влаштують у четвер, 31 грудня, на території Osocor Winter Village.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У своїх Insta Stories Міла Кузнєцова розповіла, що чекає відвідувачів Osocor Winter Village - катання на ковзанах по льодовій арені просто неба, відвідування фудкортів з тематичними смаколиками та вуличних барів київського Хогсміда, святкова ілюмінація та салюти, а також циркове шоу на льоду - єдине в Україні.

"Новорічна казка, до якої можна доторкнутися", - говорить Міла, при цьому не забуваючи крутити перед камерою своїми кулями, які ледь не вискакували з вирізу її сукні.

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою

Як повідомляв портал Знай.ua, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову

Також Знай.ua писав, Мілу Кузнєцову помітили на дегустації вина