Співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія є активним користувачем соцмереж і досить часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Не так давно 34-річна артистка, яка хвалилася давньою дружбою з главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком, розмістила в своїх Insta Stories дивні картинки з сумнівними цитатами про стосунки з жінками і пригоди в клубі.

"У відносинах з жінками зрозуміло тільки де у них груди. Більше нічого не зрозуміло", - поділилася сексистським жартом Фокіна.

Також внучка скандального політика опублікувала картинку з такою фразою: "Коли дізналася, що см*ктала в Queen не принцу з Монако, а його водієві".

Insta Stories Маші Фокіної

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Insta Stories Маші Фокіної

Раніше ми писали про те, як Маша Фокіна хвалиться своїми зовнішніми даними – виразними очима, маленьким носом і пухкими губами.

Нагадаємо, онука Вітольда Фокіна з Тристоронньої контактної групи переплюнула "Основний інстинкт" нескінченними ногами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Фокіна розповіла про життя в Америці: "Чоловіки бояться дивитися на..."

Також портал Знай.uа писав, що Маша Фокіна розповіла, як вона почала заробляти і в якому віці у неї з'явився перший заробіток.