Анастасія Заворотнюк зараз бореться з важким онкологічним захворюванням, тому не з'являється на публіці і не дає інтерв'ю. Її сім'я також не коментує захворювання.

Як би всюдисущі журналісти не хотіли урвати собі хоч шматочок інформації про стан здоров'я актриси, позиція сім'ї тверда і зрозуміла: це особистий простір, і Анастасія заслуговує того, щоб в цю сферу її життя ніхто не втручався.

Поки Заворотнюк знаходиться в тіні, її дочка Анна активно веде Instagram-блог, в якому розповідає про своє життя, а також підтримує зворотний зв'язок з фанатами, відповідаючи на їхні запитання.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напередодні Нового року, Аня знову відкрила рубрику "Питання-відповідь", в якій поділилася з шанувальниками потаємним.

Наприклад, Аня розповіла, що давно не сидить на дієтах - тільки займається спортом. Підтримувати ідеальну фігуру не важко для неї адже вона по суті зірвала генетичний джек-пот.

Однак, все не може бути ідеальним, і Анна Заворотнюк зізналася, що насправді у неї проблемна шкіра обличчя, що вимагає ретельного догляду.

А ось на питання щодо мами і як вона справляється з хворобою близької людини, Анна відповідати не стала. Написала"Я не можу відповісти на це питання, я не знаю". І її можна зрозуміти.

Також Заворотнюк поговорила з шанувальниками про косметику і про від'їзд з Нью-Йорка. А ще зізналася, що абсолютно не вміє готувати, продемонструвавши ідеальний манікюр. Шкода таку красу на підготовку витрачати-нехай цим займаються помічники.