2020 рік сповнений сюрпризів - як поганих, так і хороших, і навіть у свій передостанній день він все не вгамується. 30 грудня стало найтеплішим за останні тридцять років, та й в цілому - за всю історію метеоспостережень.

Відомий український еколог Олександр Соколенко написав про це у своєму Facebook.
30 грудня о 19: 00 у Києві було зафіксовано +7,5 градусів тепла.

Відтепер саме така температура найвища для цього дня за всю історію метеоспостережень, тобто з 1881 року. Попередній температурний рекорд, +7,3 градуса був встановлений в 1987 році. Тим часом, температура зростає і далі. Так, о 23: 00 вона досягла +8.1 градуса. Тому еколог припустив, що майже напевно 31 Грудня теж буде рекордно теплим.

Нагадавши, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року.

Також " Знай.ua " писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.