Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила з свої Сторіс свіже відео, на якому показала, як розважається на довгоочікуваних канікулах з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, зіркова сім'я вирушила на Відпочинок з друзями-рестораторами, відвідавши райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. У дружній компанії кохані збираються зустріти і Новий рік 2021.

Надя показала, як вони з чоловіком пересуваються по острову, взявши в оренду мопед. Цього разу артистка вирішила прокатати Вову з вітерцем, поки той обіймав співачку ззаду. При цьому зірка приміряла стильне вбрання: бавовняну білосніжну сорочку-оверсайз, міні-топ блакитного кольору і джинсові шорти, надівши незвичайну багаторазову захисну маску.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Прокотила малого"

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес зізнався, що збирається загадати під час святкування Нового року 2021 року стабільність, тому що 2020 рік ясно дав зрозуміти, як важко жити в її відсутність. Також Дантес побажав численним шанувальникам хороших і веселих корпоративів.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.