Серед понад 50 креативних ідей ви обов'язково знайдете найбільш підходящі варіанти подарунків батькам, родичам, друзям, сусідам, дітям та для всієї родини. Дізнайтеся, які на сьогоднішній день найбільш затребувані подарунки. Які символічні недорогі можна подарувати? Представляємо також тематичні оригінальні ідеї подарунків.

Новорічні сюрпризи для дочки, сина, що подарувати онукам?

Яким би важким у фінансовому відношенні 2020 рік не був, ми усе одно готуємо подарунки своїм рідним та близьким. Не можемо ж ми залишити дітей і рідних без сюрпризів. Новорічні маленькі радості й на Різдво нам усім потрібні.

Давайте у період економічної кризи думатимемо, перш за все, про економічність і практичність. Отже, розглянемо у першу чергу бюджетні подарункові варіанти для дітей різного віку.

Адже люди похилого віку сьогодні часто задаються питанням: що ж краще подарувати онукам, коли грошей немає? Можливо, хтось із вас - людина творча й може змайструвати нестандартні подарунки, зроблені своїми руками.

Якщо ні, тоді виберіть потрібні подарунки недорого. Пропонуємо список: тут представлені популярні подарунки дитині, незвичайні та креативні. У кожній родині - свої можливості. Взявши на озброєння наведені нижче ідеї, ви завжди зможете обрати найбільш підходящі подарунки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
  • Від 1-го року до 4-х років: ігрова палатка, м'які великі пазли, пальчикові екологічні фарби, набір для малювання, кухонний набір для дівчаток або інструментів для хлопчиків, живий пісок із набором формочок для формування різних фігурок, ляльки, машинки або розвиваючі настільні ігри для найменших.

Оскільки символом майбутнього 2021 року виступає Бик, можна купити м'яку іграшку бичка, якщо у дитини немає алергії. Залежно від розміру іграшки вартість може варіюватися від 25 грн. та вище - 60, 75, 125 грн. і т.д.

  • Від 5-ти років до 9-ти: у такому віці найбільш актуальні подарунки для дітей - це конструктори лего. Їх ціновий діапазон найрізноманітніший у залежності від кількості деталей, тому такий подарунок можна вибрати недорого у залежності від своїх фінансових можливостей.

Найкрутіші подарунки - це не обов'язково ті, що дорожчі. Ви можете купити невеликий конструктор лего. Обрати якусь цікаву настільну гру в залежності від уподобань дитини. Наприклад, «Спритна локшина», «Аліса у країні див», «Золото у відрі», «Фараонові змії» і т.д.

Як варіант - придбати розкопки динозавра або набір фокусника. Можна вибрати магнітні пазли, картонні або дерев'яні. Ще дітям такого віку дарують настільні ігри хокей, футбол - вони представлені у різному ціновому сегменті.

Дівчаткам дарують модні лялькові набори, карети для ляльок, меблі для них, ванночки, дитячі набори для прибирання або набори лікаря. Можна купити у подарунок до Нового року дівчинці продукти на липучці, овочі й фрукти. Подарувати шкатулку, дзеркальце або класний набір дитячої косметики для маленької модниці.

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Хлопчикам такого віку дарують катери, трактори, комбайни, машинки-модельки, будівельну або пожежну техніку, машинки-перевертні, набори ніндзя, пістолети, автомати та іншу зброю, військову техніку, набори лицаря або поліцейського.

  • Від 10-ти років до 15-ти: сучасні діти раніше дорослішають. І дуже часто у такому віці іграшки їм вже не цікаві. Підлітку можна подарувати флешку, чохол на телефон або прикрасу на чохол, селф-палицю, теплий м'який плед, набір для плетіння браслетів із гумок або для створення інших прикрас.

Крім цього, підлітку сподобається фітнес-браслет, спортивний інвентар, дослідні набори для хімічних або фізичних дослідів, навушники, гарний брелок на ключі, портативна колонка, набір для блогера.

Ви також можете подарувати синові, дочці або онукові «амазінг» подарунок PopSocket. Такі аксесуари до телефонів сьогодні є найрізноманітніші за величиною та вартості. Із недорогих - 10, 50, 70 грн. І дорожчі у ракурсі 150, 200 грн. Тримач для телефону ПопСокет повинен сподобатися підлітку.

Ну, а якщо ви можете подарувати що-небудь подорожче, наприклад, новий телефон, електронну книгу, планшет чи гіроскутер, тоді обирайте такий подарунок дитині під ялинку.

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Подарунки для найближчих людей: чоловіка, дружини, нареченому, нареченій

На Новий рік та Різдво прийнято вітати не тільки дітей, а й родичів. Дорослих також хочеться привітати, піднісши хоча б символічні недорогі подарунки. Сьогодні дорослим також варто подарувати маленькі чи великі моменти радості.

Новорічні подарунки для рідних можуть бути символічні, затишні й смачні. Улюбленим чоловікам дарують коньяк і каву або чай у залежності від уподобань. Для енергійного чоловіка підійде подарунок - похід у сауну, плавання у басейні або абонент у фітнес-клуб.

Для рідних коханих людей, які люблять активний відпочинок, вилазки у будь-який час року, в якості новорічного подарунка можна обирати туристичне спорядження або спортивний аксесуар. Для тих, хто любить читати, кращим подарунком стане книга, блокнот, щоденник або електронна книга.

Затишний сімейний подарунок - теплий плед або махровий халат. Можна вибирати рідним і близьким рукавички, шкарпетки, шарфики або інші теплі речі. Такі подарунки оцінять цінителі домашнього вогнища. Їм також можна подарувати фотоальбом або красиву фоторамку.

У якості оригінального подарунка для дорослих підійде японська чайна церемонія, стильна аромалампа, гарні келихи, сертифікат на відвідування салону краси, спортзалу або магазину, аромасвічки.

Для чоловіка-майстра у якості подарунка підійдуть невеликі або великі набори інструментів. Дарують на Новий рік як жінкам, так і чоловікам ексклюзивний алкоголь і солодкі набори. Можна вибрати шоколадні цукерки із новорічними побажаннями.

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Такі ж подарунки можна подарувати нареченому, нареченій. Потрібно дарувати романтичні стосунки й пряні аромати, ванні набори. А якщо треба обрати щось чисто практичне, тоді купуйте подарунок, який близька людина потребує.

Наприклад, мишку для комп'ютера, сумку, гаманець, портмоне, банний рушник або хорошу комфортну подушку для сну. Можна купити класні домашні капці. Практичний подарунок, обраний із толком, принесе радість і задоволення близькій людині.

Коханій дівчині або жінці, чоловікові, коханці або коханцю можна подарувати інтим-подарунок. Та й якщо сімейні стосунки зайшли у глухий кут, влаштуйте секс-сюрприз. Вибір інтим-подарунків для дорослого особистого життя сьогодні надзвичайно широкий: еротична білизна, ігри для дорослих, наручники, ексклюзивні секс-іграшки і т.д.

Молодий організм має потребу в нових емоціях, сплеску відносин. Так чому б не урізноманітнити своє сексуальне життя? Такі подарунки вже точно не залишать нікого байдужими. Керуючись смаком половинки, обирайте те, що на вашу думку, привнесе родзинку, урізноманітнить та прикрасить ваші відносини.

Що вибрати батькам, вітчиму, другу, подрузі, тітці, для друзів?

Найкращому другові, подрузі або подружжю-друзям можна подарувати оригінальний подарунок:

  • Катання на сноуборді або лижах.
  • SPA-процедура.
  • Сентиментальні вірші й романтичні пісні біля каміна.
  • Брендовий парфум.
  • Браслет або талісман.
  • Тайський масаж.
  • Ланч бокс.
  • Електронні ваги.
  • Щоденник.
  • Організатор для документів.
  • JBL колонка.
  • Тематичний сувенір.
  • Антистрес-розмальовка.
  • Штатив.
  • Термос.

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Батькам, тітці, дядькові, вітчиму, мачусі й іншим рідним можна подарувати:

  • Східний чайний сервіз або інший посуд.
  • Набір кави або чаю.
  • Книга.
  • Постільна білизна.
  • Теплий м'який плед.
  • Кімнатні капці.
  • Жіночий набір для вишивання або малювання, або чоловічий - дерев'яні моделі для збірки.
  • Настінний або наручний годинник.
  • Гарна хустка або палантин жінці, набір для барбекю або фляга для напою - чоловікові.
  • Гаманець.
  • Масажер.
  • Солодкий подарунок - набір цукерок або печива, тортик.
  • Подушка або чашка із символом року.

Неважливо, дешеві це будуть подарунки чи дорогі, головне, щоб вони були практичними, потрібними або креативними й цікавими. Адже навіть, наприклад, подарунковий сертифікат на 200 грн. у магазин для якогось випадку - це можливість купити людині що-небудь найбільш підходяще й потрібне.

Не забувайте, що найголовніше для наших близьких - це не обов'язковий фінансовий аспект і вартість подарунка. Багатьом просто важливі тепло й увага оточуючих. Ялинка, шампанське, хлопавки, сміх, подарунки, передноворічні турботи, переполох...

Не забудьте про увагу, повагу, добре слово, турботу й любов. Дивуйте близьких, піднімайте їм настрій. І цінуйте сьогоднішній день. Сподіваємося, що Новий 2021 рік постукає у ваші двері добром і здоров'ям. Сподіваємося, наші поради вам знадобляться. Нехай ваші сюрпризи будуть приємними та несподіваними!

Фото

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels
Що краще подарувати на Новий рік, фото - Рexels

Відеогляд