Невже це дійсно сталося? Загадкові кадри прийшли, ймовірно, зі Сполучених Штатів Америки, які можуть стати свідченням існування позаземних цивілізацій. Так, хлопцям, які просто їхали на автомобілі по місту, вдалося зняти на телефон великий непізнаний літаючий об'єкт (НЛО), а також його посадку.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке було опубліковано на YouTube-каналі "video_blog".

На опублікованих кадрах можна побачити, що хлопці їхали містом на машині і помітили непізнаний літаючий об'єкт. Вони відразу ж увімкнули зйомку і поїхали за ним, НЛО неначе ширяв у повітрі і повільно то наближався, то віддалявся.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хлопці зняли ексклюзивне відео і розіслали його по всіх соціальних мережах. Наприкінці зйомки НЛО приземлився на поверхню нашої планети. Але що ж було далі, дізнатися, не вийде, так як відео на цьому моменті обривається.

Однак, досвідчені глядачі можуть запідозрити, що відео не що інше, як проста комп'ютерна графіка в низькій роздільній здатності, без точних деталей і тіней.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Інституті "Search for Extraterrestrial Intelligence" (SETI), який займається пошуком позаземних цивілізацій, підтвердили отримання дивного радіосигналу BLC1.

Планетолог і провідний дослідник SETI Франк Маркіс розмістив відеозвернення в YouTube, пов'язане з нещодавньою публікацією виданням The Guardian статті про потенційне виявлення радіосигналу з системи Проксима Центавра.

Раніше повідомляли, в українському супермаркеті знайшли доказ існування інопланетян: ця гниль дивиться просто в душу.

Як повідомляв Знай.uа, вчені показали таємничі знімки з Марса: багаття, людський скелет і статуя божества.

Знай.uа писав, інопланетяни вже вступили в контакт з людством: ізраїльський чиновник розкрив головні таємниці.