Теплий Новий Рік майже одразу скакне у мінусові температури - приготуватися до холодного січня!

Похолодання розпочнеться відразу після свята. Цейтнот припаде на Різдво - вдень температура буде нижчою за нічну.

31 грудня у Києві буде тепло - +9, вночі +7. Завтра, 1 січня, буде дощ, після чого температура падатиме. Так, на Різдво варто очікувати 0-1 удень, вночі до -4. Найнижчі очікувані показники термометра для киян - -7 вдень і -12 уночі.

Харків увесь перший тиждень січня насолоджуватиметься плюсовою температурою. На Різдво буде холодно: до - 12 уночі і -10 вдень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Черкащани зустрічатимуть 1 січня при температурі +10. Зниження температури відбуватиметься повільно і поступово. Очікується від -7 вдень і -10 уночі. Окрім дощу на 1 січня, опадів очікувати не варто.

Ужгород святкуватиме Різдво при плюсовій температурі +6+8. Зниження температури варто очікувати аж після 10 січня, тоді ж можливі опади снігу.

Погода в Луганську буде екстремальною. На Різдво вдень температура буде -8, а вночі аж +2. Загалом же, найнижчою температурою в першій частині січня буде -15 вдень і -20 уночі.

Ще цілий тиждень у Запоріжжі триматиметься температура +8. Після Різдва розпочнеться зниження температури. Далі очікують “температурні гойдалки”.

+12 буде в Одесі найближчими днями. На Різдво очікують +3. Найнижчі температури для цього регіону за прогнозами - -4-1. Дощитиме лише 6-го січня.

Гроза прийде до Чернігова на Новий Рік, а сніг на Різдво. Температура падатиме поступово, найнижчі показники - -11 вночі, -7 вдень.

Львів тішитиме теплом, проте варто очікувати на опади. Після Різдва розпочнеться похолодання. Найнижча температура -10.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.