Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в Студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз же Кравець вирішила поділитися своєю думкою про 2020 рік, що минає.

"Я знала, що він буде особливий. Відчувала з перших днів січня. Чуття не підвело, так що сьогодні про тебе "або добре, або нічого", вже прости, 2020. Вибираю "добре"! Гортаючи фото зрозуміла, що" незважаючи і всупереч " його теж було вдосталь в кожному місяці. А вночі сьогодні загадаю нового у всіх сенсах року, і ще дещо, про що не скажу нікому і поворожу над олів'єшечкой:)", — написала актриса в підписі до публікації, до якої прикріплено безліч фотографій, зроблених разом з Оленою протягом усього року.

"Олена Прекрасна❤️❤️❤️😍😍😍. З наступаючим НГ вас. І нехай Дід Мороз покладе під ялинку все що бажаєте, а ще здоров'я, удачу, шикарний настрій і море позитиву на весь рік", "А вам за вашого кента не соромно?", "Як же я мрію потрапити на концерт віри Полозкової. Обожнюю її вірші. 🔥 🤗 З наступаючим, Лена! Нехай Новий рік буде насичений емоціями!", "Не знаю, як інші, але я зараз така щаслива, тому що дивлюся на вашу фотографію з вірою, і серце наповнюється теплом. Ось вона, що здійснилася мрія", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" з волохатим помічником показала майстер-клас: смокче як треба

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з "кварталу" похвалилася величезним букетом: "Щотижня хлопці привозять"

Знай.ua писав, подруга Зеленського Кравець з кварталу завела маленьких дітей у містичне місце