Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива якось накинувся на колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з лайкою і звинуваченнями.

Тоді представники Яценюка заявляли про готовність експрем'єра захищати свою честь в судовому порядку. А ще на початку року, 22 січня, в Інтернеті з'явилося відео, на якому була зафіксована бійка Киви і ветерана Михайла Маймана в одному з київських ресторанів.

Зараз, 31 грудня, нардеп від ОПЗЖ вирішив не підводити які-небудь підсумки року, що минає і не вітати українців з наступаючим Новим роком. Ілля Кива просто опублікував особисту фотографію на сторінці в соціальній мережі Facebook у сірій кофті, під якою можна помітити білу футболку, і примітною автентичною хутряній шапці з кокардою Союзу Радянських Соціалістичних Республік (СРСР).

При цьому в підписі до публікації він написав: "Нацист, заарештуй мене!". Це відноситься до недавнього затримання 19-річного киянина у Львові, коли він розгулював по місту в шапці з комуністичною символікою. Тепер хлопець може опинитися за ґратами на термін до п'яти років.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наприкінці серпня під Харковом був обстріляний автобус з активістами "Патріоти - за життя". І депутат Ілля Кива зазначав, що напад на трасі Київ-Харків, в ході якого чотири людини отримали поранення, здійснили учасники "Азова" і "Національного Корпусу".

Стрілянина велася з травматичної зброї і було порушено справу за статтею "хуліганство"

Нагадаємо, Яценюк потягне Киву до суду за довгий язик: "Слухняна проамериканська шл**а"

Як повідомляв "Знай.ua", що напала під Харковом на автобус банда була на машині голови Нацкорпусу Дніпропетровщини, - ЗМІ

Знай.ua писав, "Кров розстріляних під Харковом на ваших руках", — ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"