Олена Омович-українська модель, прозвана "українською Кардашьян" через кількість пластичних операцій.

Популярна Київська модель популярна як б'юті-блогер, який зробив серію пластичних операцій і змінивши таким чином форму носа, збільшивши губи, сідниці і груди. Омович любить виставляти відверті знімки, що публікуються в соціальній мережі Instagram. За життям Олени стежать понад 1,3 мільйона чоловік, тому вона щодня і показує своє тіло, частенько оголюючись на камеру.

Зараз вона опублікувала нове фото, на якому постала на одній з вулиць Києва. При цьому на дівчині є одяг, тому пишні форми видають тільки силуети. Омович обернулася до камери так, щоб було видно і попу, і груди і навіть її талію з худими руками. "Навіть не питайте мене де я знайшла сніг🤣 😏 всіх з наступаючим ✨ 🎄 #happynewyear 🎁 ", - написала вона в підписі до знімка.

"Навіщо увеличиные сідниці збільшувати фш і так все при собі", "Малятко з наступаючим", "Я без всякого, але це реально смішно. Навіщо було засовувати в жопу імпланти, якщо і так на фотці її збільшуєш", "Де сніг ??У Києві калюжі одні", "Діра ти *бана, нам пох*й сніг", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Українська Кардашьян Омович задерла ноги і попестила свою пухнасту манюню: "Проведіть пальцем, якщо знайшли"

Як повідомляв "Знай.ua", Українська Кардашьян Омович показала попу, поки лиже: "Вже можна і п*зду показувати"

Знай.ua писав, Омович показала, як чоловічі волохаті руки знущалися над її пухнастою манюнею: "Навряд чи так має бути"