Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов поділився з багатотисячною армією шанувальників зворушливою фотографією, на якій зображений з усією своєю сім'єю.

Так, на опублікованому в соцмережі Instagram знімку артист позує з дружиною Катериною і двома синами в милих новорічних светрах.

У підписі до фото Крутоголов привітав своїх підписників з наступаючим 2021 роком і додав, що "Дизель шоу" приготував справжній подарунок для глядачів – 5 годин новорічних номерів та музики.

"Сім'я Крутоголових вітає з наступаючим 2021 всіх хороших і добрих людей. Бажаємо вам всім зустрічати в 2021-му лише хороших і добрих людей! Будьте здорові, щасливі і насмішені! Зустрічатимемо разом з вами на ICTV і в YouTube на нашому каналі! Ми зняли 5 годин новорічних номерів і музики, тому приєднуйтесь!" - зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Взаємно 😁", "Дякую. Вітаю вас з наступаючим новим новим. Здоров'я. Щастя. Любові і благополуччя лише приємних моментів у житті. І виконання бажань", - написали коментатори.

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова принесла корону на "Дизель шоу": на українців чекає новорічний сюрприз.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор "Вар'яти-шоу" Сергій Полупан поділився успіхами за 2020 рік.

Також портал Знай.uа писав, що акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко вирішила поділитися рецептом салату на новорічний стіл. Східний салат ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою.