Ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв привітав українців з Новим роком і порадив їм не забувати своїх близьких.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

На фото з публікації Гордєєв позує біля імпровізованої ялинки. На чоловікові білий гольф і червона сорочка, а на плечі накинутий зимовий светр з візерунками.

Єгор Гордєєв, фото "Фейсбук"
Єгор Гордєєв, фото "Фейсбук"

"Відчуваю новорічний настрій на повну й вам того бажаю!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нехай усе у нас з вам буде, як у хорошому кіно: багато пригод, романтики та, звичайно, хепі-енд за будь-яких обставин!

Друзі, відкладіть на 5 хвилин всі свої термінові справи, списки продуктів, приготування до святкового столу, і зателефонуйте близьким людям. Не чекайте, коли годинник проб’є дванадцяту — зробіть диво прямо зараз. У всій цій буденній метушні ми часто забуваємо про головне – поділитися своїм теплом та любов’ю з рідними. Хто знає, можливо, ви подаруєте комусь частинку свого гарного настрою, змусите посміхатися аж до наступного нового року, дасте коханій людині відчути свою підтримку – це важливо!

Будьте щасливими у новому році і не забувайте ділитися своїм щастям з іншим! Посилаю до космосу меседж, щоб ваші плани у 2021 здійснилися так, як ви собі уявляєте, а, може, навіть краще.

З прийдешнім Новим роком", - написав ведучий.

Нагадаємо, Грайливий телеведучий 1+1 Гордєєв зліпив сніговика просто у студії: "Який рік, такі й іграшки".

Як повідомляв портал Знай.ua, 9-річна підкорювачка Андріївського узвозу стала гостем "Сніданок з 1+1": "Супер Маша".

Також Знай.ua писав, що ведуча Людмила Барбір після хвороби покинула "Сніданок з 1+1" і рвонула на Захід