Головний герой 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ "Холостяк" Михайло Заливако привітав українців з прийдешнім 2021 роком.

Новорічне привітання підприємця-красеня з'явилося на офіційній сторінці "Холостяка" в соціальній мережі Instagram.

Так, новий герой реаліті з'явився у відеозверненні біля ошатної ялинки. Для зйомки Михайло вибрав класичний чорний костюм і білосніжну сорочку. Чоловік побажав українцям "сміливості в прийнятті рішень, здоров'я вам і вашим близьким, а також любові".

"Головний герой 11 сезону проекту "Холостяк" - Михайло вітає з наступаючим Новим 2021 роком і бажає всім любові. Тому що з Любов'ю можливо все🎁 🎄", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якось на Єгора Кріда схожий🙈", "Як президент 🤣👍", "Хлопець з гумором👍", "З наступаючим Новим роком! Всього хорошого бажаю і звичайно ж міцного здоров'я! Величезної любові і щоб збувалися всі мрії плани!!!❤️❤️❤️👏👏👏", - відповіли в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше на пост-шоу "Холостячки" оголосили нового героя "Холостяка": з'явилися перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'янин стане головним героєм шоу "Холостяк" після фурору Мішиної: "Шукаю кохання".

Також портал Знай.uа писав, кому Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим – елітні курорти, гори і спортзал.