Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Напередодні Нового року красуня з пишним бюстом поділилася на своїй сторінці дуже відвертою фотографією, на якій позує в шапці Діда Мороза і червоному цілісному купальнику, як в "Рятувальниках Малібу". У підписі до знімку Міла привітала підписників зі святом, що наближається і побажала всім здоров'я і хороших людей поруч.

"З наступаючим Новим роком!🎄🧨🎉🍾🥂🤗 Для найвідданіших моїх шанувальників нові фотографії, посилання на Patreon в описі сторінки! Бажаю багато сонячних днів, здоров'я і хороших людей поруч! Нехай 2021 рік принесе вам лише приємні моменти життя!"- підписала гарячий знімок Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Милий Кузнєцова з 13-м розміром грудей порадувала свого чоловіка: "Мій брат залишився дуже задоволений".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.