Кияни згадали волонтера та молодого воїна ЗСУ Дениса Денисюка, який загинув 10 червня 2015 року, підірвавшись на боєприпасі.

Його пам'ять вшанували у фейсбук-спільноті мешканців столиці "Real Kyiv". Хлопець не дожив до свого 25-річчя близько місяця. Денис Денисюк виріс у Києві і до армії працював режисером монтажу на одному з українських телеканалів.

"Менше ніж за місяць до загибелі йому мало б виповнитись 25 років. Денис Денисюк народився та виріс у Києві. До війни працював режисером монтажу на одному з телеканалів. Брав активну участь в Революції Гідності. З початком війни волонтерив, а згодом долучився до АЗОВу та поїхав воювати. Дюс був хорошим бійцем. Дуже добре стріляв та миттєво реагував у складних ситуаціях.", - йдеться у повідомленні.

Денис Денисюк, фото: facebook.com/kyivreal
Денис Денисюк, фото: facebook.com/kyivreal

Денис Денисюк загинув у 2015 році, коли окупанти на Донбасі почали атакувати з важкої артилерії. Один з боєприпасів розірвався поруч з хлопцем - врятувати його не вдалося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"10 червня 2015 року сєпари почали атакувати, б’ючи з важкої артилерії. Один з боєприпасів розірвався поруч із Дюсом, внаслідок чого він загинув. Денис Денисюк посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. На його рідній школі встановлена меморіальна дошка. Пам‘ятаємо!", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: facebook.com/kyivreal
Скріншот: facebook.com/kyivreal

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом