Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook повідомив, що гвардійці отримували і дарували подарунки під час новорічних свят.
Підрозділ Національної гвардії виконує завдання в районі проведення ООС і паралельно українські воїни зуміли привітати з наступаючими святами солодощами та подарунками, і роздати їх сім'ям у прифронтових містах.

"За сприяння офіцерів цивільно-військового співробітництва ІВЦ Національної гвардії України разом з управлінням освіти Деснянського району Києва Подарункові набори для гвардійців збирали вихованці дитячих садків району. У них-продукти та солодощі, засоби гігієни та обереги, які діти виготовляли для захисників власноруч", — йдеться в повідомленні. ООС

Доставлені вони були бійцями батальйону "Донбас", який зумів додай приємностей своїм побратимам напередодні новорічних свят. "Наше завдання було простим і, в той же час, максимально важливим. Для наших хлопців, які продовжують щоденну службу з оборони наших рубежів, ми привезли не просто подарунки. У них - щира і непідробна дитяча любов", - зазначає капітан Микола Побережний, заступник командира БСП "Донбас".
Також подарунки збирали школярі ради лідерів учнівського самоврядування та Палацу дитячої та юнацької творчості Солом'янського району Києва. У них містяться засоби гігієни, канцелярське приладдя, теплі речі, солодощі та продукти. Вони адресувалися дітям у прифронтових містах і селах Луганської та Донецької областей, і були доставлені напередодні Нового року малозабезпеченим, багатодітним сім'ям і тим, хто потрапив у важкі життєві умови.

Нагадаємо, до хоробрих воїнів, які чергують на постах у новорічну ніч, прийшов вертеп з подарунками

Як повідомляв "Знай.ua", захисники Донбасу передали українцям теплі привітання З Новим роком: "Саме завдяки вам"

Знай.ua писав, на Донбасі замість феєрверків на Новий Рік лунали гранатометні постріли: ЗСУ мужньо вистояли під вогнем

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще