Нацгвардійці оригінально зіграли легендарний "Щедрик" Миколи Леонтовича.

Твір українського композитора Миколи Леонтовича "Щедрик" давно став всесвітньо відомим. Український "Щедрик" вже друге століття мандрує планетою і підкорив багато країн. За цей час його чули у різних виконаннях - як у класичному, так і в рок виконанні.

На католицьке Різдво 25 грудня американський оркестр військово-повітряних сил привітав українців, виконавши "Щедрик".

А тепер і українські військові привітали краян з Новим роком легендарним твором Леонтовича.

"Щедрик" зазвучав в оркестровому виконанні 2 Галицької бригади Національної гвардії України під керівництвом начальника оркестру - військового диригента капітана Романа Вовка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За традицією, "Щедрик" сповіщає про наближення новорічних і різдвяних свят. Цього разу він звучав по-особливому урочисто.

Нагадаємо, українка дослівно переклала та заспівала "Щедрик" англійською

Як повідомляв портал Знай.ua, український "Щедрик" злетів до вершин Кавказьких гір

Азербайджан привітав Україну з різдвяними святами мелодією українського "Щедрика", яку азербайджанці виконали спільно з українцями на вершині Кавказьких гір.

Також Знай.ua писав, легендарний "Щедрик" виконали на органі