У соціальній мережі Twitter на одному з акаунтів з'явилася ціла серія публікацій з теорією, що російського популярного репера Децла могли отруїти "Новачком".

Автор вважає, що його смерть просто є репетицією отруєння Навального.

У Твіттері розфорсилася теорія про те, що Децла могли отруїти «новачком», і що його смерть – це репетиція отруєння Навального.

"Кирило Толмацький - генеральна репетиція отруєння Олексія Навального? Є думка, що смерть відомого репера — ні що інше, як вдале застосування отрути "Новачок" в "демонстраційних цілях". Я не люблю конспірологію, але все ж на це варто звернути увагу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кирило Толмацький в середині грудня 2018 року випускає на своєму Youtube-каналі два треки "Cиньо-червоні вогні", який викриває корумпованість поліції і чиновників в Росії і "Узурпаторів план", де безсторонньо і завуальовано висловлювався про президента. Називаючи його гномом в масці клоуна.

Через місяць після виходу цих треків Кирило помре в Іжевську. Запам'ятайте інформацію про зіниці, які не реагували на світло (в статті Lancet про Навальному був такий же симптом). І зверніть увагу на вилучення всіх відео з камер спостереження. У Кирила завжди була активна нонконформістська позиція. У всіх останніх своїх інтерв'ю Децл жорстко проходився по Путіну.

Не соромив називати людей своїми іменами. Розхожий стереотип, що Кирило вживав наркотики і алкоголь, але це не так. У всіх своїх піснях він пропагував здоровий спосіб життя. У зв'язку з цим, тоді багато хто, в тому числі і я, не повірили в природну смерть Толмацького. Свідчення людини, на ДР якого виступав Толмацький. Зверніть увагу на інформацію про руку і блювоті.

Дуже дивна історія з барменом, який дав інтерв'ю в програмі "Прямий ефір". Він підтверджує болі в руці і нудоту у Кирила. Після ефіру бармена звільняють, мотивуючи тим, що він говорить неправду. Хоча версія бармена збігається з версією іменинника.

Свідчення кухаря, який вирішив залишитися інкогніто. Він повідомляє про важливий момент-з того моменту, як Толмацькому стало погано і до приїзду швидкої допомоги пройшло більше 40 хвилин. Підсумовуючи перші симптоми зі слів очевидців-у Кирила Толмацького почалися судоми, біль в руці, нудота і блювота, розширені зіниці, що не реагували на світло.

Перші ознаки при ураженні "Новачком" - це судоми, посмикування м'язів, нудота і блювота.

Після розслідування Навального та інших багато переглянули свої погляди на багато подій: вибухи будинків в 1999, смерті затятих критиків влади. По сьогоднішній вивантаженні я не знайшов відповідних перельотів. Але не варто забувати, що Кудрявцев В розмові з Навальним підтвердив, що існує кілька бригад", — написав він у себе на сторінці.

Нагадаємо, загадкової смерті Децла нарешті знайшли пояснення

Як повідомляв "Знай.ua", син Децла намагається прославитися на імені покійного батька: юніор в репі

Знай.ua писав, син загиблого російського репера зробив ДНК-тест на спорідненість: суд показав результат