52-річна російська співачка Валерія в новорічну ніч стала бабусею - невістка співачки Ліана Шульгіна народила донечку.

Син співачки Арсеній зі своєю дружиною вже встигли дати ім'я своїй першій дитині. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Щасливі батьки вибрали для дівчинки дуже незвичайне ім'я - новонароджену онучку Валерії назвали Селін. Напевне десь на іншому кінці планети гикнулось Селін Діон, але, як з'ясувалось, вона тут ні при чім.

Розсекретила ім'я мама новонародженої. Прийшовши до тями після пологів Ліана опублікувала в Instagram пост, присвячений донечці.

"Сонечко, ми на тебе так сильно всі чекали!!! Ласкаво просимо в цей прекрасний світ, наша велика любове. Ти вибрала собі найкрасивішу дату: 01.01.2021. (Ангелочки підказували мені). Сеня + Ліана = Селін", - написала невістка Валерії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До посту Ліана приєднала кілька фото з пологового будинку. На кадрах молода мати обіймає чоловіка, а він дбайливо тримає новонароджену. Попри те, що Ліана виглядала втомленою, вона дуже щаслива:

Першою сина привітала Валерія. За її словами, вона розплакалася від щастя, коли дізналася про те, що стала бабусею.

"Доброго ранку! Рік тільки почався, а він мені вже подобається. Я плачу від радості, в нашій родині велике щастя - Сенечка і Ліана стали батьками, на світ з'явилася чудова дівчинка. 01.01.21. - яка прекрасна дата початку життя. Народження нової людини - справжнє таїнство, чудо. Ця новорічна ніч була воістину чарівною", - написала Валерія в Instagram.

До слова, син Валерії Арсеній одружився з Ліаною наприкінці серпня. На той час Ліана вже була вагітною, але це ретельно приховували. Однак, чутки поповзли і їх підхопили ЗМІ. І співачку це вельми дратувало.

Нагадаємо, У Валерії здали нерви після весілля сина

Як повідомляв портал Знай.ua, юний син співачки Валерії вирішив не втрачати часу і одружився

Також Знай.ua писав, Валерія гордо показала в мережі свою підтягнуту й струнку фігуру