Прес-секретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила не відставати від свого начальника. Юлія в компанії друзів звернулася до українців зі словами надії на добрий рік, а також побажала щоб в новому році багато залежало від людей, а не від обставин.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram, яку вона підписала так: "З новим 2021 роком!".

Юлія Мендель, скріншот: Instagram
Юлія Мендель, скріншот: Instagram

"Давайте, щоб в новому році побільше залежало від нас з вами. Щоб було побільше добра, світла, щоб ми не скупилися на позитивні емоції один до одного. Щоб ми більше цінували те, що маємо, щоб у нас все виходило. З Новим роком, ура!", - заявила Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Можна помітити, що відео буквально за кілька годин після публікації зібрало кілька тисяч переглядів. А це говорить про те, що українці все таки стежать за тим, що робить президентський прес-секретар.

Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95

Також варто нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський звернувся до українців в перший день Нового 2021 року в мережі Facebook: "Вже 2021 рік. Рік нових надій і нових можливостей. А ми і цей рік починаємо з того, що вкрай важливо для кожної нормальної держави. Підкреслю, саме для нормальної держави, в якій ключовою цінністю є саме людина, а не політична чи олігархічна доцільність".

Раніше повідомляли, новорічне привітання Володимира Зеленського: де і коли дивитися звернення президента.

Як повідомляв Знай.uа, секретарка Зеленського Мендель заговорила про тяжкість долі: "Проти власної волі".

Знай.uа писав, помічниця Зеленського Мендель у блискучому "халаті" заговорила про вічне: "Запрошую додому".