З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми цікаві новини. Так, телеканал "Каскад" сильно оскандалився після того, як і багато інших телеканалів в ніч з 31 грудня на 1 січня транслював новорічне привітання президента Володимира Путіна.

Співробітники каналу запустили трансляцію, на якій Путіну "підрізали" половину голови.

Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"
Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"

Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"
Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"

Відомо, що на інцидент звернули увагу телеглядачі, фото з зображення обрізаного Путіна активно поширилося в мережі. Враховуючи сильний резонанс, телеканал "Каскад" (він базується в місті Калінінград) навіть змушений був вибачатися і пояснювати, чому так сталося.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Керівництво телеканалу, заявило, що у всьому винен технічний збій в роботі обладнання в ефірній апаратній. Однак "розслідування інциденту триває", а "винних покарають".

До слова, ефірники каналу помітили помилку, що показують тільки половину обличчя Володимира Путіна, вже під час показу, але виправити її так і не змогли. Тому просто вимкнули промову президента Росії, не дочекавшись її закінчення, а замість неї увімкнули музику.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно вірний прес-секретар президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що слова президента України Зеленського про роль СРСР у розв'язуванні Другої світової війни зробили боляче його начальнику. Про це представник президента РФ розповів в ефірі російського федерального телеканалу "Росія 1".

Раніше повідомляли, Пєсков заявив, що Путін колотиметься: "Ми вправі".

Як повідомляв Знай.uа, після того, як Навальному залізли в труси, він зайнявся інста-фліртом.

Знай.uа писав, у Львові Путіну подарували Крим.