У Хорватії потужний землетрус обірвав пресконференцію місцевих чиновників.

Про це повідомляє телеграм-канал "Пульс України".

На відео можна побачити, як мер міста Петриня дає коментар журналістам, стоячи на вулиці. В якийсь момент камера починає трястися, спрацьовують сигналізації авто, а вулиці вкриваються пилом від руйнування окремих фрагментів будівель. Люди починають кричати і хаотично переміщуватися, але через якийсь момент заспокоюються.

"2021 це продовження?", - дивуються адміністратори телеграм-каналу цьому інциденту, нагадуючи про всі складнощі 2020 року. Однак вони трохи помилилися — події встигли відбутися ще минулого року.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, відео з'явилося у соцмережі "Твіттер" ще 29 грудня, а серія поштовхів мала місце 28, 29, 30 і 31 грудня, і окремі з них мали магнітуду до 6,4 бала. Уряд Хорватії заявляє, що відомо як мінімум про сімох загиблих.

Петриня опинилася в епіцентрі землетрусу - руйнування там настільки значні, що президент Хорватії Зоран Мілановіч навіть порівняв їх з післявоєнним чеченським Грозним, про що розповідає BBC. Також у місті під завалами загинула 12-річна дівчинка.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що село на Закарпатті ледь не злетіло в повітря: "Паркан заміновано!"

Також портал Знай.uа писав, що це століття може бути для нас останнім, в ООН більше не в змозі приховати: "Мільярди людей...."

Також портал Знай.uа писав, що 2020 рік вразив кількістю лих, пандемія тільки початок - результати дослідження. Провісник кінця світу?