Принц Гаррі та Меган Маркл знову "облажались", але тепер це може не зійти їм з рук.

Принц Гаррі та Меган Маркл дуже розлютили королеву Великої Британії Єлизавету II. Причиною стало новорічне звернення герцогів Сассекських. Про це повідомляє видання Daily Express.

Так, 31 грудня 2020 року Меган Маркл і принц Гаррі вирішили розповісти широкому загалу про запуск власного сайту - Archewell.com. У вітальному листі королівський син принц Гаррі назвав себе "сином своєї матері" - тобто сином принцеси Діани, яка трагічно загинула в автокатастрофі. При цьому він не сказав ні слова про свого батька - принца Чарльза, сина Єлизавети.

Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/sussexroyal
Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/sussexroyal

Сайт та однойменний благодійний фонд герцоги Сассекські створили, за їхніми ж словами, для того, щоб "побудувати кращий світ". Однак, таке звернення принца Гаррі свідчить про його нездатність коректно згадати в тексті своїх батьків. Це викликало шквал негативу з боку громадськості та королеви.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Обоє віддалилися від своїх сімей, але все ж мають нахабство проповідувати простим людям про "доброту", - пишуть в коментарях до статті про новорічне звернення принца Гаррі та Меган Маркл.

Королева Єлизавета ІІ та принц Чарльз, фото REUTERS
Королева Єлизавета ІІ та принц Чарльз, фото REUTERS

Єлизавету ІІ обурило зневажливе ставлення принца Гаррі до свого батька. Вона розчарована його заявою ще й тому, що принц Уельський Чарльз також активно займається благодійністю, і його фонд допомоги уразливому молодому поколінню був заснований набагато раніше, ніж благодійні ініціативи принцеси Діани.

Після таких заяв принца Гаррі та Меган Маркл королева серйозно задумалася про те, щоб позбавити їх титулів герцогів Сассекських.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл опублікували несподіване послання

Як повідомляв портал Знай.ua, синові Єлизавети може загрожувати в'язниця

Також Знай.ua писав, Меган Маркл з принцом Гаррі увійшли до списку найкрасивіших пар