Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель продемонструвала невелике татуювання, яке вона зробила ще в молодості.

Відповідний знімок з'явився у розділі сторіз на особистій сторінці представниці глави держави у соціальній мережі "Інстаграм".

Для фото Юлія Мендель обрала чорний костюм з дещо вкороченими штанами та чорні туфлі на підборах. Жінка сидить на стільці, витягнувши уперед на перший план праву ногу, на якій і можна помітити невеличку картинку: тату з зображенням скрипкового ключа та однієї ноти.

Цікаво, що Мендель розповідала, що зробила це татуювання досить давно, ще в молодості, а тепер не зовсім їм задоволена і хоче його переробити.

Юлія Мендель, фото Instagram @iuliia_mendel
Юлія Мендель, фото Instagram @iuliia_mendel

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак це не єдине зображення на тілі прессекретарки Зеленського: минулого року вона зізналася, що додала собі на поперек кольорове патріотичне тату, зробивши його у ненайкращий момент свого життя.

"Велике тату на спині - патріотичне, воно несе в собі всі ознаки українства, наприклад, елементи вишивки, колоски, бо Україна завжди асоціюється з пшеницею, там 13 відтінків кольорів. Я його робила близько 13 годин. Перший раз лежала 8 годин, другий - близько п'яти годин. <...>

Це було три роки тому у важкий період життя. Я зламала ногу. Моя колега почала малювати мені на гіпсі, і я сказала: "Слухай, у тебе немає татуювальника?" Тоді мені прийшла ідея, де і що я хочу зробити. Я не займаюся йогою, але коли говорять про чакри, то вважається, що на попереку є точка, заводить енергію. Чомусь мені саме там і хотілося. Я не думаю тепер, що воно дуже підходить під ту частину тіла, але воно красиве. Це моє тату, повністю", — сказала Юлія Мендель в одному з перших інтерв'ю на посаді.

Однак на відміну від крихітної деталі на ступні, татуювання на спині не стало надбанням громадськості - його прессекретарка президента приховує від широкого загалу.

Нагадаємо, Секретарка Зеленського Мендель "залетіла" в 2021 рік на емоціях і шампанському: "Давайте, побільше..."

Як повідомляв Знай.uа, секретарка Зеленського Мендель заговорила про тяжкість долі: "Проти власної волі".

Знай.uа писав, помічниця Зеленського Мендель у блискучому "халаті" заговорила про вічне: "Запрошую додому".