Українську співачку Тіну Кароль, про стосунки якої з музикантом Даном Баланом вже не перший рік гадають українці, помітили біля досить цікавої страви: шоколадного печива і склянки молока. Саме таку трапезу залишають діти деяких країн Заходу у Різдвяну ніч як подарунок Санта Клаусу.

Відповідне фото було опубліковане на фанатській сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

На знімку Кароль одягнена у коротку блискучу яскраво-рожеву сукню, яку доповнює не менш яскравий макіяж з яскраво-червоними губами. Співачка знаходиться у якомусь приміщенні, дуже схожому на клуб чи ресторан — вона сидить на шкіряному диванчику біля столика з печивом "Орео" і молочним напоєм.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

За яких обставин було зроблене фото не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фанати виявили звичну лояльність до зірки, але на незвичну "страву" звертати уваги не стали.

"Талановитих людей багато, а успіху досягають лише одиниці - ті, хто не ображається на долю і не здається перед труднощами", — пишуть шанувальники в описі до фото.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Тіно, ти трудяжка, а Бог дає випробування стільки скільки людина може витримати і ти пройшла це випробування будь щаслива ти заслужила", — йде мова в одному з коментарів.

"Так, але потрібна ще молодість і краса і пісня єдина і неповторна, і удача - з'явиться в потрібний момент, в потрібному місці! І при цьому всіх любити !!! А це втомлює", — стверджує інший користувач соцмережі.

Нагадаємо, Інтрига розкрита: Дан Балан назвав свою обраницю — тепер слово за Тіною Кароль.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан хоче достукатися до серця Тіни Кароль