Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить відвертих фото, на яких позувала в басейні з блакитною водою, примірявши пікантне міні-бікіні з "хижим" леопардовим принтом. Так, артистка відразу після святкування Нового року вирушила в сніговий Буковель, щоб як слід відпочити і насолодитися зимовими канікулами, відвідуючи не тільки лижні траси, а й різні СПА, а також ресторани.

Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, засвітивши сідниці. Зірка також пожартувала, що плескається у воді не просто так - насправді вона вичікує Аквамена, вигаданого супергероя всесвіту "DC Comics".

"Аквамен я чекаю...🐳😁"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз такого сміливого фото, але їх думки розділилися: "Та ж фоткає тебе, май терпіння🤣", " Леся супер!", "Люди добрі, Візьміть цю жінку заміж, вона вже набридла", " Достойний має бути❤️, 100%", " Леся ти де🔥 🔥 👏 👏 плаваєш?🙌 🙌 ", "На що ловиш, те й впіймаєш"," красуня👏 👏 👏"," Ух які Буковелі що спереду, що ззаду"," багіня😍","сексі".