Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак-Мурат Налчаджіоглу родом з Туреччини. За віросповіданням мусульманин.

Про Мурата відомо, що він бізнесмен і став менеджером п'ятизіркового готелю і власником частини акцій туристичної фірми "Turtess Travel" завдяки покровителю.

Крім того, він володіє рестораном "The Lounge & Mangal" в столиці України і пляжним комплексом "Biruza Beach Club". У його віданні також Київський заклад "Dali Park" - ресторан, бар, кальянна, клуб і караоке одночасно.

Причиною розлучення є невірна поведінка чоловіка Ані Лорак, який своїми зрадами і вільною поведінкою з іншими жінками принизив співачку. Вона так і не змогла пробачити його.

Ще до офіційного розлучення у Мурата був недовгий, але яскравий роман з Яной Бєляєвою. Вони проводили багато часу разом і навіть встигли злітати на відпочинок до Норвегії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Мурат Налчаджіоглу та Яна, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу та Яна, фото: Instagram

Після розлучення у нього з'явилася нова кохана – Самія Ахметова. Її в ЗМІ називали розлучницею, але сама дівчина заперечувала, що стала причиною розставання. Влітку 2019 року обраниця порушила мовчання і підтвердила відносини з бізнесменом.

Мурат Налчаджіоглу і Самія, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу і Самія, фото: Instagram

"Я перебуваю у відносинах з Муратом Налчаджіоглу останні півроку, після його розлучення. Я не є винуватицею його розлучення, як всі пишуть", - сказала ЗМІ дівчина.

Самія потрапила в секс-скандал. Виявилося, її анкету знайшли на Європейському сайті ескорт-послуг і звинуватили в тому, що вона займалася "полуничкою" за гроші. Сама дівчина всі звинувачення спростовує і заявила, що працювала тільки фітнес-моделлю і взагалі її шантажують.

Самія, фото: скріншот
Самія, фото: скріншот

Після Самії у 43-річного Мурата закрутився роман з 24-річною українкою Лілією. З нею він і знаходиться у відносинах принаймні з літа 2020 року. Вони публікують спільні фото зі свят і відпочинку.

Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram
Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram

Так, на Новий рік пара вирушила до Туреччини. Шанувальники Лорак відзначають, що дівчина має схожий типаж з Лорак, темне волосся, точена фігура і виразні очі. У дівчини є 6-річна донька.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram

Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram

Нагадаємо, дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала дочку.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Лорак Мурат кинув все і примчав до дочки, що підросла, можна радіти, поки мама не бачить.

Також Знай.uа писав, що Мурат віддався пристрасті з новою коханкою, що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.