Найпопулярніша українська "Суперблондинка" Оля Полякова, яка практично весь 2020 рік захищала права вітчизняних артистів через карантин, частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз в Stories вона опублікувала відео з якоюсь "рекламою" створеного колективу її 15-річної дочки Маші.

"Хлопці, у Маруськи своя тепер рок-група, у моєї Маші. Називається "Шви", тому ось ідіть, переходьте за посиланням і давайте дивитися, що ж це молодь нам приготувала", — розповіла вона у відео і залишила посилання, як на свою дочку, так і на першу публікацію їх групи в Instagram.

Полякова, скріншот: Instagram Stories
Полякова, скріншот: Instagram Stories

"Всім привіт, це група шви 🧵 та саме на цій сторінці ми будемо викладати все що ми готували для вас цілий рік. Релізи репетиції і наше життя це все буде тут, так що підписуйтесь що б не пропустити ❤️", — йдеться в ній. Крім назви колективу на чорному тлі, на знімках зображені всі учасники "Швів", серед яких четверо хлопців і Полякова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дійсно, для чого така жахлива назва? Адже ви з ним далі нікуди не пройдете", "Чекаємо з концертами в Лондоні!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Хлопці з починання Вас", "Страшна назва😅. Удачі вам в починаннях! Ви молодці!🔥 ", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат: "Мені пi**а"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова похвалилася будиночком на березі озера, мітинги пройшли не дарма: "У мене вже гості..."

Знай.ua писав, юна дочка Полякової без краплі макіяжу здивувала зовнішністю посеред Києва: "Я бачу свою..."