Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює на території Російської Федерації, дуже активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram.

Зараз же її концертний директор Нателла Крапівіна поділилася новими кадрами з виконавицею.

"Рік почався максимально позитивно і весело. Хочу продовжити цей стан якомога довше! Чого і Вам бажаю!😉#времячудес @lobodaofficial 💛 ",- написала вона у підписі до знімків, на яких постала разом з Лободою біля новорічної ялинки. При цьому Світлана вибрала коротке рожеве плаття і мінімум прикрас. А ось Нателла Крапівіна одяглася по-чоловічому-жінка постала в класичних чорних брюках, білій сорочці, з краваткою і телефоном в руках.

Лобода і продюсер. скріншот: Instagram
Лобода і продюсер. скріншот: Instagram

"Хлопчик з дівчиною дружив дружбою цієї дорожив", "Нателла, скільки Лабода важить ???))))", "Наснилася мені сьогодні Нателла. Напевно так надихнув пост про те, що вона знову бачить сни 🤪. Добре поговорили 😉", "Яка тут тут красива 😍 😍 😍 щаслива", "Дівчата Красиві! Напевно, це весільне фото...🍾👯♀️❤️❤️", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram
Коментарі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода небезпечно стала під ялинкою, майже все видно і дочка поруч - "Вирішує сама"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода віддасть 10 тисяч найвідданішому фанату: "Процес зсередини"

Знай.ua писав, Світлана Лобода в одному ліфчику показала досконале тіло: "Зібрала речі". Фотографія після тренування гаряча настільки, що одним поглядом можна обпекти собі рогівки.