Капітан київського " Динамо” Сергій Сидорчук і його дружина Ганна привітали українців з Різдвом Христовим у соцмережі Instagram.

Для цього футболіст і його дружина одяглися в традиційні вишиванки і продекламували вітальний вірш українською мовою. Це зворушило серця шанувальників, які миттєво відреагували на це в коментарях, написавши безліч подяк.

"Вітаєм із святом всі Ваші родини, Здоров’я міцного і Музи щоднини. Достатку у сім’ях, любовi і щастя, Щоб Вас обминали всі біди й напасті. Смачної куті та вертепів веселих, Родинних столів в кожнім домі багатих. Колядки співайте, святкуйте Різдво. Христос народився! Славімо його".

За словами фанатів Сидорчука, в стрічці раз у раз трапляються "Голі попи", а ось щире душевне привітання, та ще витримане в народних традиціях — це краса і велика рідкість.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Боже, Кеп... це чудово!! Як набридли в стрічці ж * пи і накачані губи. Ви прекрасні! Здоров'я і благополуччя вам і всім українцям! Топ!"- написав один з юзерів.

Нагадаємо, Ефектна дружина Зінченка затьмарила Осадчу: красивіше, ніж на весіллі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Колишня зірка " Шахтаря "Селезньов розкрив динамівські таємниці Луческу:" Знаю, який він..."

Знай.ua писав, від Дніпра до Парижа: як відпочивають влітку Копоплянка, Качараба та інші зірки футболу.