Відомий український футболіст, голкіпер столичного "Динамо"Денис Бойко любить похвалитися в мережі життям, яке він заслужив показуючи яскраву гру на футбольному полі. Так, цього разу Денис опублікував знімок зі своїми улюбленими собачками - американськими путбультер'єрами.

Про це стало відомо завдяки публікації Дениса Бойка в мережі Instagram.

Публікація Дениса Бойка, скріншот: Instagram
Публікація Дениса Бойка, скріншот: Instagram

"Мої маленькі свинки", - іронічно підписав публікацію Денис Бойко.

На свіжому фото можна побачити, що Денис Бойко міцно обійняв своїх собачок і одягнув шапку, збираючись на прогулянку. Цікаво, як живе футболіст з такими великими псами і зберігає в квартирі ідеальний порядок - стіни чисті, а паркет - абсолютно без подряпин. Це дуже похвально.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також можна помітити, що буквально за кілька годин публікація Дениса Бойка зібрала понад 2 тисячі лайків. Шанувальники також залишили кілька коментарів:"Три близнюки"; " Ой, боже, яка милість...".

Публікація Дениса Бойка, скріншот: Instagram
Публікація Дениса Бойка, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що в середу, 6 січня 2021 року легендарному футболісту і геніальному тренеру Валерію Васильовичу Лобановському виповнилося б 82 роки. Для київського "Динамо" Лобановський став епохальною фігурою.

Все своє життя він присвятив футболу, і неможливо уявити, яким би був український футбол без нього. У цей день рідні, друзі, гравці "Динамо" різних поколінь, віддані учні і просто фанати вже традиційно відвідують місце поховання "Маестро футболу" на Байковому кладовищі.

Раніше повідомляли, гравець "Шахтаря" повів дівчину у зірки "Динамо", у футболіста здали нерви: "Ось зараз почав поважати".

Як повідомляв Знай.uа, дружина голкіпера "Динамо" зігнулася і показала солодкі форми на пляжі: "Я скучила".

Знай.uа писав, ряди закарпатських футболістів поповнив чемпіон світу - прощавай, "Динамо".