Усик у рясі привітав українців з Різдвом двома мовами: "Коли батюшка - свій кент"

33-річний української боксер Олександр Усик, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO, одягнув рясу священнослужителя і привітав православних з Різдвом.

Олександр Усик, фото: instagram
Олександр Усик, фото: instagram

Задоволений Дзідзьо показав свої пампухи на всю країну

Популярний український співак Хома Михайло Степанович, більш відомий під псевдонімом DZIDZIO (Дзідзьо) має величезну аудиторію шанувальників, з якими він охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу артист вирішив показати шанувальникам, що він вельми майстерний кулінар.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram

Супермодель наклала на себе руки, залишивши чоловіка і чотирьох дітей

Родина шотландської супермоделі Стелли Теннант назвала причину смерті зірки подіуму, про що стало відомо наприкінці 2020 року: жінка вчинила самогубство на фоні психічного захворювання.

Показ за участі Стелли Теннант, кадр з відео
Показ за участі Стелли Теннант, кадр з відео

Аліну Гросу в рідному селі оточив натовп з "вимогами"

Українська співачка Аліна Гросу відвідала на Різдво родинне село і показала шанувальникам свою бабусю Марусю. Гросу продовжує своє перебування на Заході України. Після відпочинку в Буковелі, співачка поїхала у рідне село своєї родини.

Аліна Гросу, фото Інстаграм
Аліна Гросу, фото Інстаграм

Путінські нехристи атакували на святе Різдво, ЗСУ довелось боронити Батьківщину

На жаль, українським військовим, які нині перебувають на передовій, не вдалося насолодитися Різдвом спокійно і безпечно. Згідно з даними, наданими Операцією Об’єднаних сил, 7 січня 2021 року було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Операція об'єднаних сил, фото ООС
Операція об'єднаних сил, фото ООС

Тіна Кароль у Різдво стала для українців традицією: "Збилися з ліку"

У Різдво, 7 січня, українці мали змогу подивитись на екранах мюзикл під назвою "Різдвяна історія з Тіною Кароль" - чарівне мультижанрове шоу, яке об’єднує музику, культуру й соціальну місію.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

"Новий Зеленський" Великий показав колядку Парубія: "Ковід-ковід-ковіда"

Артист студії "Квартал 95" Юрій Великий спародіював політика Андрія Парубія. Юрій Великий - український комік, пародист і актор "Студії Квартал 95". Колишній учасник дуету "Брати Шумахери" тепер залюбки пародіює президента Володимира Зеленського та інших відомих політиків і знаменитостей.

Юрій Великий, фото: instagram
Юрій Великий, фото: instagram