Четверо українських моряків, які більше чотирьох років були ув'язненими у Лівії, нарешті змогли повернутися на Батьківщину.

Про це заявляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Чоловіки були членами екіпажу танкера “Captain Khayyam" і утримувалися у в'язниці "Айн-Зара".

"За дорученням Президента, МВС разом із МЗС, успішно завершили складні та тривалі перемовини щодо звільнення українських моряків, які більше 4 років утримувались у в’язниці в Лівії. Сьогодні зранку четверо українців повернулися додому. Дякую ДМС за службу", — прокоментував подію міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Павла Чайку, Володимира Тостогана, Евгена Мораря, Олега Вайнеровського зустріли рідні та близькі в аеропорту "Бориспіль" — світлиною події й поділилися в МВС.

Заступник міністра Антон Геращенко заявив, що захист інтересів українських громадян за кордоном та їх повернення до України залишається обов’язком української держави і їхнього міністерства зокрема.

Нагадаємо, Моряки врятували життя хвостатому бідоласі, тримався на воді з останніх сил.

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ показали на що здатні в бою: кадри танкових тренувань в зоні ООС перехоплюють дух

Знай.ua писав, в СБУ згадали загиблого Андрія Кузьменка, який 17 років захищав Україну: "Підняв прапор над звільненим Краматорськом"