Дружина народного депутата від "Слуги народу" та колишнього актора "Квартал 95" Юрія Корявченкова (Юзика) купила дорогий автомобіль.

Про те, що Тетяна Корявченкова придбала дорогу автівку, повідомляє "Слідство Інфо". За даними джерела вона здійснила покупку в кінці літа 2020 року. На ринку вартість такого автомобіля становить від 80 до 250 тис. доларів.

Як повідомляється у декларації, дружина "Юзика" має готівкові заощадження - 40 тис. євро і 100 тис. грн, ще 100 тис. доларів готівкою зберігає її чоловік. Зазначається, що вартість такого автомобіля 80-250 тисяч доларів залежно від комплектації. Це вже друга Toyota Land Cruiser, якою володіє Тетяна Корявченкова.

Також повідомляється, що наприкінці 2019 року Юрій Корявченков потрапив у скандал, коли один з телеграм-каналів опублікував неофіційну розмову за його участі та інших народних депутатів з керівництвом поліції в Кривому Розі. Нардепи досить неоднозначно висловлювалися щодо контролю за розслідуваннями злочинів та підзвітності правоохоронців депутатам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Декларація Юрія Корявченкова, public.nazk.gov.ua
Декларація Юрія Корявченкова, public.nazk.gov.ua

Декларація Юрія Корявченкова, public.nazk.gov.ua
Декларація Юрія Корявченкова, public.nazk.gov.ua

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом