Днями була інформація, що українським захисникам на Донбасі під час Різдва довелося стримувати ворожий вогонь. Свята закінчилися, але нахабство путінських терористів не знає меж. Бойовики почали стріляти в бік позицій ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news
ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

"Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 17:00, 8 січня, 2021. Протягом поточної доби, 8 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. Вранці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь у бік українських позицій з 120-ти мм мінометів, протитанкових і автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також - великокаліберних кулеметів. А поблизу Водяного, що недалеко від Донецька, противник здійснив кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї. У відповідь на обстріли противника наші захисники дали адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат немає.", - повідомляють українські військові.

Трохи раніше українські військові писали, що путінські терористи відкривали вогонь по робочій бригаді, яка ремонтувала водопровід.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Близько 11:00 з боку ВФ РФ та її найманців було відкрито провокаційний вогонь зі стрілецької зброї та гранатомета в напрямку робочої бригади, що здійснювала ремонтні роботи з відновлення водопостачання, які було сплановано на ділянці водопроводу "Горлівка - Торецьке" 8 січня поточного року. Щоб уникнути жертв роботи було припинено. Сторонами вжиті заходи щодо дотримання режиму тиші. О 12:00 відновлювальні роботи продовжилися. Однак, незважаючи на домовленості, близько 14:00 противник знову відкрив провокаційний вогонь зі стрілецької зброї. Роботи було негайно припинено, проведено виведення робочої бригади", - повідомляють у штабі ООС.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "любов і 7 тисяч вареників".

Як повідомляв Знай.uа, бійці ЗСУ стали свідками справжнього різдвяного дива на Донбасі: "у важких боях...".

Знай.uа писав, Різдво Христове на Донбасі: захисники України з ранку до вечора під обстрілом.