9 січня, в суботу, диспетчери втратили зв'язок з Boeing 737-500.

Він виконував рейс з Джакарти в індонезійське місто Понтіанак. Про це свідчать дані Flightradar.

Повідомляється, що пасажирський літак відразу після набору висоти різко "впав" на 3000 метрів за хвилину. На борту рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air перебувало понад 100 осіб. Повідомляє про 122 пасажирів. Перший політ на цьому літаку був здійснений ще 26 років тому, в травні 1994 року. Сигнал втрачено о 07: 40: 27 за UTC (всесвітній координований час, стандарт часу).

CNN Indonesia повідомляє, що лайнер після зльоту рушив у бік Яванського моря і зумів піднятися на висоту більше трьох кілометрів і різко опуститися до рівня моря. Зв'язок з ним після цього припинилася.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Стало відомо, що пасажирський літак зазнав аварії біля узбережжя Індонезії. Поки відсутнє будь-яке офіційне підтвердження, але вже почалася рятувальна операція, яка триває паралельно публікуються в мережі фото і відео з місця аварії.

Трохи більше року тому сталася трагедія з українським літаком в Ірані. Він був збитий військами Арабської Республіки і в результаті цієї події загинуло 176 осіб. Серед них були і 11 громадян України. Президент України та багато інших публічних осіб виступили із заявою до річниці та вшанували пам'ять загиблих.

Нагадаємо, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Екіпаж повітряного судна T-6B помер, їх імена не будуть розголошені протягом 24 годин з моменту оповіщення найближчих родичів.

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров зі "Світу навиворіт" розповів про збитий літак МАУ, загинули українці

Знай.ua писав, названо причини аварії Ан-26 під Харковом, в якому загинули 19 курсантів: "Екіпаж був не готовий"