Boeing 737-500 ще вчора, 9 січня, зник, виконуючи рейс з Джакарти в індонезійське місто Понтіанак.

Пасажирський літак різко "впав" на 3000 метрів за хвилину і порівнявся з рівнем моря, після чого зв'язок диспетчерів з повітряним судном був втрачений.

На борту рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air перебувало 62 людини: 56 пасажирів, з них 10 дітей, і 6 членів екіпажу. Сигнал втрачено о 07:40:27 за UTC (всесвітній координований час, стандарт часу). І відтоді почалася рятувальна операція. Відомо лише, що лайнер рушив у бік Яванського моря і зазнав аварії біля узбережжя Індонезії.

Зараз рятувальники визначили ймовірне місце аварії індонезійського пасажирського літака, де ведуться пошукові роботи. Місцеві засоби масової інформації повідомляють, що вдалося знайти частини фюзеляжу і коліс.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Співробітники МНС зуміли зафіксувати два сигнали, які, імовірно, виходити від бортових самописців. Однак вони, разом з іншими уламками літака, можуть перебувати на глибині близько 20-23 метрів.

Місцеві ЗМІ також повідомляють про те, що були знайдені чорні ящики.

Нагадаємо, втрачено зв'язок з Boeing 737-500: літак "впав" на 3 кілометри за хвилину

Як повідомляв "Знай.ua", були українці? З'явився список пасажирів Boeing 737-500, що розбився

Знай.ua писав, Комаров зі "Світу навиворіт" розповів про збитий літак МАУ, загинули українці. Телеведучий висловив свої слова співчуття і заявив, що цю аварію забувати не можна. "Пам'ятати. Не забудемо. 08.01.2020. Рівно рік тому", — написав він.