В іспанській столиці Мадриді 10 січня поліція розігнавла людей, що грали в сніжки, через карантин. Про це пише місцеве видання 20 minutos.

Повідомляється, що в Іспанії сніг йшов 30 годин без перерви, і в суботу ввечері, коли він припинився, сотні людей зібралися в центрі Мадрида. Вони прийшли подивитися, як виглядає столиця після сніжної бурі, яка стала однією з найпотужніших за останні 50 років. І це незважаючи на заклики влади залишатися вдома і дотримуватися карантинних заходів, введених владою для стримування пандемії Covid-19.

Незабаром жителі Мадрида затіяли масову гру в сніжки, вишикувавшись навколо площі. У підсумку розганяти веселунів прийшла місцева поліція, яка і розігнала учасників гри по домівках.

Нагадаємо, що Державне метеорологічне агентство Іспанії оголосило з 7 січня тривогу на території багатьох регіонів через снігопади, похолодання і вітер. Через стихію сильно постраждав Мадрид, де товщина снігового покриву перевищувала 50 см. через снігопад з п'ятниці паралізований Міжнародний аеропорт Мадрид-Барахас, на деяких ділянках призупинено залізничний рух, в місті не ходять автобуси. В результаті бурі в Іспанії загинули не менше чотирьох осіб.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, тисячі людей зібралися на заборонену вечірку, поліції не під силу розігнати "нескінченний рейв".

Раніше повідомляли, чернівчани сміються над карантином, як діти малі: "тільки відвертаємося-знімають маски".

Як повідомляв Знай.uа, патрульні посилили перевірку авто на техпридатність: оштрафують за 20 хвилин.