Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, білосніжним пісочком і високими пальмами. Так, парочка серед безлічі романтичних сімейних фото зробила одне досить кумедне, позуючи на пляжі в дуже схожих білосніжних вбраннях, але загадково дивлячись в різні боки.

Настя приміряла напівпрозору блузку молочного кольору і міні-спідницю з ніжно-блакитним принтом, в той час як Потап вбрався в шорти і футболку-оверсайз все з тим же принтом, який називається тай-дай (англ. tie-dye-дослівно "зав'яжи-пофарбуй"). При цьому Каменських не упустила можливості засвітити розкішну фігуру, особливо стрункі ніжки.

Фолловери почали засипати зірок компліментами і жартувати: "Лисий тут явно не вписується в композицію 😂", "дітей народжуйте🧐 🧐 🧐", "це любов😍❤️", "найшикарніша,яскрава,красива і щаслива пара Потап і Настя Каменських", "Настя ви влізли в одну штанину ,Потаповських шорт?", "Такі красиві🐱❤️".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.