Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко спростував шахрайську схему, у якій зловмисники прикидалися самим Ляшком і намагалися отримати великі суми грошей.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Увага ФЕЙК!

Друзі, отримав інформацію про те, що від мого імені та від імені працівників приймальні головного санітарного лікаря телефонують шахраї та розповідають, про те, що я опинився у скрутній ситуації і просять перевести значну суму коштів на рахунок!

Потім телефонує фейковий Ляшко з такого ж фейкового Телеграм-каналу з моїм особистим фото. Аферист розмовляє від мого імені та просить терміново допомогти грошима.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Офіційно повідомляю, що це ШАХРАЙСТВО! Жодних телефонних дзвінків від мене не надходило! Будь ласка, відразу перевіряйте інформацію та у жодному разі не переводьте гроші на рахунки аферистів!

UPD. Дякую за важливу інформацію Українській Академії Педіатричних спеціальностей та Федір Лапій", - йде мова у повідомленні.

Інших деталей шахрайської схеми заступник міністра розголошувати не став. Залишається не зовсім зрозумілим, у якій такій гіпотетичній ситуації міг опинитися Ляшко, що гроші просили у такого широкого кола людей, та ще й у великих сумах.

Нагадаємо, Віктор Ляшко розповів, чи будуть подовжувати локдаун: "Хвороба підступна і нова".

Раніше повідомляли, у Європі вже починається вакцинація, а Україна чекає на милостиню від Китаю.