Співачка Тіна Кароль закликала шанувальників приєднатися до її сторінки в забороненій законами України соціальній мережі "Вконтакте". Про це у Facebook написала користувач Христина Мащенська, приклавши скріншот з stories співачки.

Вона зазначила, що за президентства Володимира Зеленського Тіна і так почала "проявляти себе з нехорошого боку", але раніше не вдавалася до відкритого порушення законів.

"зараз, у своєму сторіс на офіційній сторінці у Фейсбуці Тіна Кароль закликає приєднатися до її сторінки у соціальній мережі, яка є забороненою до використання в Україні", — написала юрист.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами Мащенської, найменше, що можна зробити в цьому випадку — поскаржитися на сторіз і написати адміністратору сторінки з проханням не порушувати законодавства країни, в якій Тіна Кароль здійснює активну професійну діяльність. Свій запис юристка доповнила хештегом #тінакарользабір

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль