Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Не так давно 42-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories зворушливі ролики, на яких показала свого нового члена родини – маленького цуценя з чорними оченятами і рудою шерстю на прізвисько Тошенька. У кадрі виконавиця ніжно спілкується з домашнім улюбленцем, якого вона подарувала під ялинку на Новий рік своїй 9-річній доньці Софії.

"А хто це тут балдіє? Хто тут балдіє? Тошенька маленький... Хороший, маленький хлопчик. Любить, коли гладять животик. Животик гладити так приємно", - звертається до Тошеньки співачка.

Собака Ані Лорак, скріншот з відео

Собака Ані Лорак, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Собака Ані Лорак, скріншот з відео

Собака Ані Лорак, скріншот з відео

Нагадаємо, раніше 42-річну Ані Лорак в міні-топі переплутали з Дженніфер Лопес: "Обличчя іншої жінки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала себе 20 років тому посеред українського села. Співачка поділилася зворушливим відео, вирішивши поностальгувати разом з фанатами.

Також портал Знай.uа писав, що різкі зміни Ані Лорак показали в мережі, фанати в подиві: "Ти будеш сумувати за мною".