Співачка Тіна Кароль - жінка-загадка. Хоча вона завжди сяє на публіці, вона рідко відкриває завісу своєї душі і дає розгледіти, що там робиться. Її пости в соціальній мережі Instagram нерідко загадкові, і несуть в собі якийсь потайний, прихований сенс.

Тіну хочеться розгадувати і вчитися читати її настрій — і це одна з причин, чому вона так популярна у протилежної статі. Артистці приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, проте офіційно у неї так і не було другої половинки після смерті коханого чоловіка, кінопродюсера Євгена Огіра в 2013 році.

Новий пост Кароль в Instagram також загадковий. Артистка опублікувала фото авторства відомого фешн-фотографа Ксенії Каргіної. На фото Тіна ніби роздвоюється, від неї відходить другий силует — можна припустити, що, згідно концепції фото, це її душа. А під фотографією співачка написала: "я швидше лід, ніж сніг..." залишивши шанувальникам право вкласти в ці слова той сенс, який вони самі захочуть. Фанатам новий пост Тіни дуже сподобався-всього за 5 годин він набрав майже тридцять тисяч "лайків", і це число продовжує зростати.

""Але маг тримає його в своїх руках, і лід тане", "ні,Тіна, ти явний вогонь.Тому від тебе виходить любов, світло і тепло❤️"," остигле серце - це не камінь; це осколки льоду 🧊", " Тіна, Вибачте, але ви полум'я🔥", - пишуть їй шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше порушила закон України:"забулася".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає:"яка лялечка".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль згадала всі образи на Катю Осадчу:"завжди могла поставити в кут".