Відомий на всю Україну педіатр, телеведучий і вельми популярний блогер Євген Комаровський продовжує активно ділитися своєю авторитетною думкою щодо пандемії cpvid-19, і про те, як складатиметься доля людства в наступні місяці.

Комаровський спробував передбачити, коли Україна і весь світ повернеться до нормального життя, без карантинів, локдаунів та інших обмежень.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю, яке дав Євген Комаровський українським журналістам.

Євген Комаровський, фото YouTube
Євген Комаровський, фото YouTube

В один момент у Євгена Комаровського запитали, коли світ повернеться до нормального життя, відійшовши від пандемії коронавірусної інфекції covid-19.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ну я думав - кінець 2022 року. Я не хочу накручувати, ситуація насправді сумна. Ми отримали вакцину, її багато, її вистачає на всіх. Вакцина дійсно може зупинити спалах, зменшити навантаження на лікувальні установи. Але якщо ми взяли місто, наприклад Київ, прищепили 100 тисяч людей, протягом двох днів. З цих 100 тисяч в найближчі дві доби помруть дві людини, від природних причин. Як тільки почнеться масова вакцинація, все інфополе буде заповнено інформацією про те, що хтось помер після щеплення...", - заявив Євген Комаровський.

Також у експерта запитали, чи буде такий варіант розвитку подій, що люди не зможуть подорожувати без довідки про вакцинацію. На що Євген Комаровський відповів: "Швидше за все так...".

Раніше повідомляли, Комаровський розповів, як зберегти імунітет дитині: "Літрами в ніс".

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський перерахував батькам небезпечні симптоми: якщо помітите це у дитини, терміново звертайтеся до лікаря.

Знай.uа писав, Комаровський зізнався, що він приховує від українців: "Мене намагаються купити щодня".