Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька кумедних мемів, вирішивши підняти настрій не тільки собі, але і численним шанувальникам. Так, артистка показала картину, на якій чоловік і жінка грають в шахи, при цьому чоловік нібито дуже тупить і цікавиться у своєї коханої, який в цій грі козир, плутаючи шахи з гральними картами. Жінка ж сумує, що не може обіграти обранця, тому що він не любить програвати і може сильно засмутитися.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

"Коли він тупий, як пробка, але його не можна обігравати, а то він засмутитися"

Раніше Аліна Гросу повідомляла, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, з моменту їх розкішного весілля у Венеції, де були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу, а сама наречена приміряла цілих 5 весільних суконь, пройшло менше року. Неполадки у екскоханих почалися ще в грудні 2019 року, а навесні 2020 року пара подала на розлучення.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами Аліни, причиною розриву стала інша жінка, яка з'явилася в житті Олександра. Співачка не раз відзначала, що її серце поки що вільне, тож, можливо, присвятила публікацію невірному колишньому чоловікові.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.